19.7 C
Athens

Άρης: Ποιόν θα «θυσιάσει» ο Καρυπίδης;

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε αδιέξοδο και καθώς η γκρίνια για την άσχημη πορεία της ομάδας αυξάνεται ο μεγαλομέτοχος του Άρη προσπαθεί να βρει εξιλαστήριο θύμα για να του φορτώσει τις ευθύνες

Η αγωνιστική κρίση στον Άρη, παρά την αλλαγή προπονητή, συνεχίζεται. Οι οργανωμένοι οπαδοί ξεσηκώθηκαν και με ανακοίνωσή τους ζητούν να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έχουν πάρει λάθος αποφάσεις και ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε αδιέξοδο αφού βλέπει ότι η κατάσταση γυρίζει σε βάρος του.

Ο ισχυρός άντρας του Άρη πήρε το ρίσκο, άκουσε τους συνεργάτες του και απομάκρυνε από την τεχνική ηγεσία τον Πάκο Ερέρα ελπίζοντας ότι θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Μάταια όμως. Ο Σάββας Παντελίδης δεν κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα, το αντίθετο μάλιστα. Κι έτσι η γκρίνια συνεχίζεται…

Ο Καρυπίδης, για να μη φορτωθεί όλες τις ευθύνες, σκέφτηκε να απομακρύνει κάποιον από τους στενούς συνεργάτες του. Η συνεργασία με τον Παντελίδη δεν μπορεί να λυθεί γιατί ο κόουτς «προστατεύεται» από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει και προβλέπει υψηλή αποζημίωση. Άρα, προς το παρόν, ο Παντελίδης μένει στην ομάδα.

Ο επόμενος που θα μπορούσε να απομακρυνθεί για να εκτονωθεί κάπως η κατάσταση είναι ο τεχνικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος. Μαζί του είναι πυρ και μανία οι οργανωμένοι του Άρη και προσφέρεται για «εξιλαστήριο θύμα». Από τη συνάντηση που είχαν προχθές Καρυπίδης – Παντελίδης – Διαμαντόπουλος δεν προέκυψε κάποιο… διαζύγιο. Επειδή όμως η κρίση δεν εκτονώθηκε στο επόμενο άσχημο αποτέλεσμα κάποιος από τους Παντελίδη, Διαμαντόπουλο θα φύγει από τον Άρη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς