18.8 C
Athens

Ο «Βασιλιάς» οδηγεί τους Λέικερς (vid, pics)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς με 112-104 έχοντας για μία ακόμα φορά ηγέτη τον Λεμπρόν Τζέιμς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς από την έλευση του Λεμπρόν Τζέιμς κι έπειτα έχουν καταφέρει να γίνουν και πάλι ανταγωνιστικοί. Μπορεί ακόμα να μην είναι η ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο οι λιμνάθρωποι βρίσκονται σε πολύ σωστό δρόμο.

Ο Λεμπρόν μάλιστα ηγήθηκε σε ακόμα μία νίκη της ομάδας του, αυτή τη φορά κόντρα στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Οι Λέικερς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 112-104 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο παιχνίδια όπου είχαν γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Κορυφαίος για τους Λέικερς ήταν ο Λεμπρόν των 22 πόντων, 14 ασίστ, 12 ριμπάουντ και 2 κλεψιμάτων. Ουσιαστικά ο «Βασιλιάς» πέτυχε triple-double, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη του τον Κάιλ Κούζμα, ο οποίος σταμάτησε στους 23 πόντους, 1 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Από την αντίπερα όχθη, ο Άντονι Ντέιβις ήταν για μια ακόμα φορά συγκλονιστικός, καθώς πέτυχε 30 πόντους, μοίρασε ασίστ, κατέβασε 20 ριμπάουντ και είχε κι 1 μπλοκ. Ωστόσο η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν αρκούσε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι Λέικερς μ’ αυτή τη νίκη πάνε στην 4η θέση με ρεκόρ 19-13, ενώ από την άλλη πλευρά οι Πέλικανς μ’ αυτή την ήττα βρίσκονται στην 13η θέση με 15-18.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς