16.2 C
Athens

Τηλεθέαση…τελικού!

Εξαιρετικά ήταν τα νούμερα τηλεθεάσης του τελικού του "The Voice 3", με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το "The Voice 4"

Για τρίτη σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “Τhe Voice 3” του ΣΚΑΪ, στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Μαραβέγια. Το επόμενο Φθινόπωρο θα βγει ο νέος κύκλος, το “The Voice 4”.

Μάλιστα, σε όλη την διάρκεια της προβολής του έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με αποκορύφωμα τον τελικό.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της AGB o τελικός του Voice σημείωσε 26,5% στο γενικό σύνολο αγγίζοντας πριν την ανάδειξη της νικήτριας το 37,5%. Στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών το The Voice συγκέντρωσε 21,6% των τηλεθεατών.

Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού, ο ιδιοκτήτης του σταθμού Ιωάννης Αλαφούζος και η διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη βρέθηκαν στα backstage του show και συνομίλησαν με τους τέσσερις coaches Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, καθώς και τον παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο κ. Αλαφούζος και η κυρία Κουτσαυτάκη ξεναγήθηκαν στο χώρο που διεξήχθη ο τελικός του μουσικού talent show, συνάντησαν την επιτυχημένη παρέα των κριτών, φωτογραφήθηκε μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς