17.1 C
Athens

Έκλεισε το deal Αλαφούζου-Βρυώνη για τον ΣΚΑΪ 24

Συμφώνησαν για το κανάλι απ’ όπου θα εκπέμπει ο νέος ενημερωτικός σταθμός του ομίλου ΣΚΑΪ • Σκέψεις για μετακόμιση από το Φάληρο προς τα βόρεια προάστια

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη και τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο, για το κανάλι μέσω του οποίου θα εκπέμψει στις αρχές του 2019 το νέο κανάλι του ομίλου ΣΚΑΪ, ο ενημερωτικός σταθμός ΣΚΑΪ 24.

Πρόκειται για τον τηλεοπτικό σταθμό Extra που θα ενοικιαστεί στον Γιάννη Αλαφούζο. Όπως αναφέρει το Secret των «Παραπολιτικών», το deal προβλέπει την ενοικίαση της συχνότητας για τρία χρόνια.

Έτσι, σταματούν οι συνομιλίες του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, με τον οποίο γίνονταν συζητήσεις για ενοικίαση του ΑΡΤ.

Εκτός από τα ονόματα που έχουν ήδη αναφερθεί για τον νέο, ενημερωτικό σταθμό, όπως αυτά του Νίκου Στραβελάκη, του Δημήτρη Καμπουράκη, του Νίκου Ευαγγελάτου και πιθανότατα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη αναθέσει στην έμπειρη μάνατζερ του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη να αναζητήσει συνεργασίες με μεγάλους ενημερωτικούς ομίλους, όπως για παράδειγμα το Εuronews, με τις συζητήσεις να έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά.

Μια ακόμα σκέψη που συζητά ο ιδιοκτήτης του ομίλου είναι να φύγει ο ΣΚΑΪ από το Φάληρο και να μετακομίσει στα βόρεια προάστια, με τον Γιάννη Αλαφούζο να σταθμίζει προς το παρόν τα υπέρ και τα κατά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς