13.2 C
Athens

Σαλπιγγίδης: «Φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, πρέπει να βρει διάρκεια»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θεωρεί νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ανάφερε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά οφείλει να αποκτήσει διάρκεια.

Τέλος, ειδική μνεία έκανε στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Τον Πρίγιοβιτς που έκανε χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο και έφτασε τα 35 γκολ μέσα στο 2018: «Μεγάλο επίτευγμα. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι γιατί είναι σημαντικό και για εκείνον και για την ομάδα».

Για το εάν θα τον δούμε στην Εθνική: «Δεν υπάρχει τίποτα. Ετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα και από το νέο έτος βλέπουμε. Δε γνωρίζω. Θα δούμε στο μέλλον».

Για το εάν θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: «Δείχνει το φαβορί αλλά θα πρέπει να έχει διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλός σε κάποια παιχνίδια αλλά γνωρίζει το δρόμο που μπορεί να δραπετεύσει και να πάρει τα παιχνίδια. Η εικόνα του είναι κυριαρχική και έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα παιχνίδια, έχει βάθος στο ρόστερ να ξεκουράσει και να διατηρήσει την εικόνα αυτή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς