15.9 C
Athens

Ανακοίνωση ΟΦΗ για τα εισιτήρια του αναβληθέντα αγώνα

Ο ΟΦΗ θα αντιμετώπιζε το ερχόμενο σ/κ τον Ατρόμητο στην Κρήτη, όμως η αναβολή της αγωνιστικής οδήγησε την ΠΑΕ να βγάλει ανακοίνωση για να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας αναφορικά με τα εισιτήρια που έλαβαν

Ο ΟΦΗ θα υποδεχόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες τον Ατρόμητο για την 15η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο η αγωνιστική αναβλήθηκε εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε ο Αθανάσιος Τζήλος έξω από το σπίτι του από κουκουλοφόρους.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έβγαλε ανακοίνωσε μετά την αναβολή της αγωνιστικής προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας που πήραν εισιτήριο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα η κρητική ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, όποτε και να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Μετά την επίσημη αναβολή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (22/12) ότι το εισιτήριο θα ισχύει κανονικά στη νέα μέρα και ώρα που θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς