29.3 C
Athens

Στο νοσοκομείο με κρίση πανικού μετά τα «γκάζια» Γιαννακόπουλου

Νοσηλεύεται ο Ινίγο Θορθάνο μετά τα όσα έγιναν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Η αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ έχει φέρει πολλές εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, με δημοσίευμα της Mundo Deportivo να αναφέρει ότι ο Ινίγο Θορθάνο, εκ των βοηθών του Πασκουάλ, βρίσκεται στο νοσοκομείο με κρίση πανικού.

Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα μετά το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τη Νταροουσάφακα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά το παιχνίδι να μιλά σε πολύ έντονο ύφος σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την εικόνα της ομάδας. Ο Θορθάνο απουσίαζε από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τη Ρεάλ, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και περίπου μια βδομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Mundo Deportivo:

«Η απόλυση του Τσάβι Πασκουάλ είναι το τελευταίο επεισόδιο μιας σειράς διαφωνιών ανάμεσα στον Ισπανό τεχνικό και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον εκκεντρικό Δημήτρη Γιαννακόπουλο που λίγες μέρες πριν μπήκε στα αποδυτήρια μετά το ματς με τη Νταρουσάφακα και σε πολύ έντονο ύφος απείλησε τους παίκτες και τους προπονητές με πρόστιμο ενός μήνα. Το επεισόδιο αυτό ολοκληρώθηκε με τον Ινίγο Θορθάνο, συνεργάτη του Πασκουάλ, να παθαίνει κρίση πανικού και να νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. Δεν βρισκόταν στον πάγκο στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τη Ρεάλ Μαδρίτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς