21.8 C
Athens

Λουτσέσκου: «Να συνεχίσουμε στις επιτυχίες και το 2019»

Οι επιτυχίες του 2018 πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τον ΠΑΟΚ στη νέα χρονιά, σύμφωνα με τον προπονητή του «Δικέφαλου», Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος διαλύοντας με 6-0 εκτός έδρας τον Αήττητων Σπάτων, με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει χατ-τρικ και τους νεαρούς, Μπαλογιάννη και Λύρατζη να πραγματοποιούν την παρθενική τους εμφάνιση.

«Το 2018 ήταν μια φανταστική χρονιά για εμάς. Ελπίζω να υπάρχουν ανάλογες επιτυχίες και στη νέα χρονιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και να απολαύσουμε τη νέα χρονιά, όπως αυτή που φεύγει. Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Η στρατηγική μας είναι πολύ σημαντική. Είναι μια φανταστική σεζόν για εμάς», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV o προπονητής του «Δικέφαλου» του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Έχει νοοτροπία νικητή. Του αρέσει πολύ να βρίσκεται στο γήπεδο και να σκοράρει. Αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των σκόρερ στον κόσμο. Θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο και να σκοράρει», ανέφερε για τον Σέρβο κίλερ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

«Είναι ένα κομμάτι της ομάδας μας. Πρώτο μας στόχος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι, δεύτερο στόχος μας ήταν να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής», σχολίασε για τους Μπαλογιάννη και Λύρατζη που έπαιξαν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς