25.9 C
Athens

Πατέρας Τζήλος: «Πριν ένα μήνα μου έσπασαν το αυτοκίνητο με σφυρί»

Ο πατέρας του Θανάση Τζήλου, Δημήτρης, αδειάζει τον Βασιλειάδη και αποκαλύπτει τι συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο στην οικογένεια, από επιθέσεις που δέχεται

Αποκάλυψη που δείχνει ότι ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος είχε στοχοποιηθεί εδώ και μήνες και βέβαια πολύ ΠΡΙΝ διευθύνει τον αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού, έκανε ο πατέρας του Δημήτρης που είναι προφανές ότι δεν είναι στο… κόλπο να ενοχοποιηθούν συγκεκριμένοι άνθρωποι των ερυθρόλευκων του Πειραιά.

Ο πατέρας του διαιτητή που χτυπήθηκε χθες το πρωϊ έξω από το σπίτι του στην Λάρισα, αποκάλυψε ότι πριν ένα μήνα του είχαν σπάσει το αυτοκίνητο με σφυρί, ενώ ακόμη παλαιότερα του είχαν προξενήσει πολλές φθορές.

Ο Δημήτρης Τζήλος ήταν απόλυτα διαφωτιστικός μιλώντας στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Θεσσαλίας, την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: «Πριν ένα μήνα άγνωστοι μου έσπασαν με σφυρί το παρμπρίζ, ενώ εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκω σκασμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου».

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»:

Συντετριμμένοι οι γονείς του Θανάση Τζήλου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του μαζί με τη σύζυγό του Ελένη και άλλους οικείους. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η δήλωση του πατέρα του Λαρισαίου διαιτητή, κ. Δημήτρη Τζήλου, ο οποίος ανέφερε ότι πριν από έναν περίπου μήνα άγνωστοι είχαν σπάσει το παρμπρίζ του (δικού του) αυτοκινήτου, στη συνοικία των Αμπελοκήπων όπου διαμένει, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν προβεί και σε άλλου είδους φθορές. Όπως χαρακτηριστικά είπε «εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκω σκασμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου. Πριν από έναν μήνα άγνωστοι έσπασαν με σφυρί το παρμπρίζ».

Ο Βασιλειάδης δείχνει τους… δικούς του ενόχους

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην Θεσσαλία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, δείχνει… ενόχους από δημοσιεύματα εφημερίδων!!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατόπιν ερώτησης που δέχθηκε, στάθηκε στην στοχοποίηση του διαιτητή από συγκεκριμένες εφημερίδες και για επίθεση που θεωρεί πως είχε προαναγγελθεί! Διερωτάται κανείς λοιπόν τι δημοσιεύματα έστειλε στην Εισαγγελία και στην Αστυνομία ο Υφυπουργός; Ήταν όλα ή επέλεξε μόνο κάποια των τελευταίων ημερών;

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πάει άλλο στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαστε ούτε εισαγγελική ούτε διωκτική αρχή. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξειδικεύσουμε το θεσμικό πλαίσιο. Θα πρέπει όμως και ο ΠΣΑΤ να λάβει πρωτοβουλίες γιατί πολλά θύματα επιθέσεων είναι πολύ καιρό στα πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων.

Μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις που προσπαθούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξυγίανσης υπάρχει. Και αυτά γίνονται σε εποχές που το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον και τα εισιτήρια εξαντλούνται. Από εκεί και πέρα είναι και ευθύνη των εισαγγελικών και των διωκτικών αρχών που ξέρουν. Μιλάμε για επιθέσεις που έχουν προαναγγελθεί».

Το μόνο που δεν είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι ότι οι δράστες άφησαν και τις… ταυτότητές τους στον χώρο του συμβάντος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς