16.5 C
Athens

Άλλαξαν ομάδα Παπαχρήστου, Δαλάκα, Τέντογλου και Δουβαλίδης

Αρκετές μεταγραφικές κινήσεις στον στίβο

Ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις εκτός των άλλων έχουμε και στον στίβο, με αρκετούς Έλληνες πρωταθλητές να αλλάζουν σωματεία, ανοίγοντας ένα νέο «κεφάλαιο» στη καριέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΟ Καλλιστός ενέταξε στο δυναμικό του δύο πολύ σημαντικούς αθλητές, τη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου και τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, Μίλτο Τέντογλου. Οι δύο Έλληνες αθλητές άφησαν την ΑΕΚ και τον ΓΣ Κηφισιάς αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο Μάρκος Γκούρλιας, αθλητής στις μεγάλες αποστάσεις θα συνεχίσει τη καριέρα του στον ΑΟ Μυκόνου, ο Γιώργος Λαμπρόπουλος (400μ) στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, ο Παύλος Μπόφτσης (τριπλούν) στον ΓΣ Ηρακλής και οι αθλήτριες Άννα- Ειρήνη Βασιλείου στην ΑΕ Μεσογείων.

Ο Κώστας Δουβαλίδης (110μ εμπόδια) ενσωματώθηκε στον ΑΟ Ηφαιστεία, ενώ ο Παναξιακός πλέον έχει και τους Δημήτρη Χονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία). Ο ΟΚΑ Βίκελας απέκτησε τους Κώστα Κουτσούκη (400μ) και Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμό/έπταθλο), ενώ ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και η Βασιλική Κοίνη (αποστάσεις) και η Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) ανήκουν στον Παναθηναϊκό.

Για το τέλος αφήσαμε την Κατερίνα Δαλάκα (400μ εμπόδια), η οποία εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΔΥ Αργολίδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς