23.2 C
Athens

Στα ραντάρ δύο ομάδων ο Τσιγκάνκοφ

Ο Βίτια Τσιγκάνκοφ με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Ντόρτμουντ και Ρόμα

Ο Βίτια Τσιγκάνκοφ αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου και είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας που επρόκειτο να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του Europa League.

Ο Ουκρανός εξτρέμ μάλιστα είχε σκοράρει πέρυσι κόντρα στην ΑΕΚ στο 1-1 των δύο ομάδων και είχε δείξει από τότε τις ικανότητές του. Με λίγα λόγια είναι το αστέρι της Ουκρανικής ομάδας κι ένας παίκτης που σίγουρα θα απασχολήσει την Ευρώπη.

Αρχικά η Ντόρτμουντ δείχνει να παρακολουθεί διακριτικά τον παίκτη, καθώς σκοπεύει να κινηθεί σε απόκτησή του, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Βεστφαλία ο Κρίστιαν Πούλισιτς. Ο Αμερικανός εξτρέμ να θυμίσουμε ότι έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει στην Premier League, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες του νησιού να τον θέλουν.

Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Τσιγκάνκοφ, καθώς ο Μόνκι έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Ουκρανού εξτρέμ. Μάλιστα δεν είναι απίθανο η Ρόμα να κινηθεί το Γενάρη για την απόκτησή του.

Σε κάθε περίπτωση αν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου χωρίς τον Τσιγκάνκοφ, τότε θα μιλάμε για μια πολύ σημαντική απώλεια για την αντίπαλο των ερυθρολεύκων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς