25.9 C
Athens

Επιβεβαίωση του FWS: Αναβάλλεται η αγωνιστική λόγω αποχής των διαιτητών!

Περιμένουν παρέμβαση της UEFA γιατί ΕΠΟ και ΚΕΔ δεν παίρνουν καμία σοβαρή απόφαση για την προστασία τους •Τη νέα χρονιά η 15η αγωνιστική, παρά τις πιέσεις των ΠΑΕ και τις ρήτρες των καναλιών

Όπως σας αποκάλυψε χθες το FWS, το πρωτάθλημα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Αθανάσιος Τζήλος ήταν στον αέρα.

Αμετακίνητοι είναι οι διαιτητές της Super League στην απόφασή τους για αποχή από τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις πιέσεις και τις υποσχέσεις δεν κάνουν πίσω και ως εκ τούτου τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου οδεύουν προς… αναβολή για το νέο χρόνο.

Οι δεσμεύσεις που υπήρξαν από τον πρόεδρο της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα για συνάντηση στις 4 Ιανουαρίου και λήψη μέτρων δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, καθώς οι διαιτητές βλέπουν ότι μόνοι τους κουβαλούν τον σταυρό του μαρτυρίου δίχως να έχουν την παραμικρή ουσιαστική στήριξη από τους χρυσοκάνθαρους της Επιτροπής Διαιτησίας, αλλά και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ως εκ τούτου η ανταλλαγή e-mails και οι υποσχέσεις μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών, δεν είχαν αποτέλεσμα. Μάλιστα η απόφαση για αποχή των διαιτητών, παρά τις όποιες πιέσεις και δεσμεύσεις τυγχάνει καθολικής αποδοχής.

Οι διαιτητές θα περίμεναν από την ΕΠΟ ότι θα προχωρούσε έστω στην αναβολή των αγώνων κυπέλλου, οι οποίοι ωστόσο έγιναν κανονικά σα να μην συνέβη τίποτα χθες το πρωί. Τα κούφια λόγια και οι μεγαλοστομίες από ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί και κρίθηκε ότι απέχουν των έργων, πλέον δεν πείθουν.

Οι διαιτητές επιδιώκουν να προκαλέσουν θόρυβο και στην Ευρώπη με την απόφασή τους, μήπως τουλάχιστον ευαισθητοποιηθεί η UEFA κι επιβάλει τη λήψη μέτρων στην ΕΠΟ που παρακολουθεί σαστισμένη τις εξελίξεις.

Η απόφαση των διαιτητών και των βοηθών της Superleague είναι οριστική, καθώς πλέον μπροστά στον κίνδυνο να έχουμε χειρότερα, δεν τους απασχολούν οι ρήτρες των ΠΑΕ από Nova και ΕΡΤ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς