18 C
Athens

Για 3 χρόνια στον Απόλλωνα ο Τζανετόπουλος!

Το FWS.GR αποκαλύπτει πως ο Άνταμ Τζανετόπουλος υπέγραψε για τρία χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος θα είναι παίκτης του Απόλλωνα για τα επόμενα τρία χρόνια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FWS.GR ο 23χρονος στόπερ, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, υπέγραψε πριν από λίγα λεπτά το νέο του συμβόλαιο με την «ελαφρά ταξιαρχία».

 

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και τυπικά από σήμερα το πρωί ο Άνταμ Τζανετόπουλος! Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός (έχει αγωνιστεί με επιτυχία και ως αμυντικός χαφ) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού πρώτα εξασφάλισε την ελευθέρας του από την ΑΕΚ.
Τις προηγούμενες μέρες είχαμε αναφέρει ότι ο Τζανετόπουλος θα πήγαινε στην ομάδα της Ριζούπολης δανεικός για ένα χρόνο, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Επιθυμία του παίκτη ήταν να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και να επιλέξει μόνος του την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν ήθελε να δοθεί δανεικός, όπως είχε συμβεί και πριν ενάμιση χρόνο όταν είχε πάει στον Ηρακλή.
Τελικά η λύση βρέθηκε στη μέση. Οι διοικούντες την ΑΕΚ ζήτησαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τους πει αν υπολογίζει τον παίκτη, αυτός τους απάντησε αρνητικά και τότε αποφασίστηκε να δοθεί η ελευθέρας στον Τζανετόπουλο, με την παρότρυνση όμως (όχι την υποχρέωση) να πάει στον Απόλλωνα. Η επιλογή βέβαια ήταν του ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε στα χέρια του την πρόταση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τριετές συμβόλαιο, πρόταση την οποία αποδέχθηκε και μάλιστα υπέγραψε.
Ο Τζανετόπουλος έχει στόχο να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του και θεωρεί ότι ο Απόλλων του δίνει την δυνατότητα για κάτι τέτοιο.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» από την πλευρά της απέκτησε έναν σημαντικό παίκτη που αναμένεται να της δώσει το «κάτι παραπάνω», ενώ εκπληρώθηκε και η επιθυμία του μεγαλομετόχου που ήθελε να φέρει στην Ριζούπολη τον Τζανετόπουλο από πέρσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς