16.2 C
Athens

Κόπηκε από το Next Top Model αλλά… προσγειώθηκε στην αγκαλιά παίκτη του ΠΑΟΚ (pics, video)

Ποια κοπέλα που την έκοψαν από τα προκριματικά του ριάλιτι μοντέλων έχει σχέση με παίκτη του Δικέφαλου του Βορρά

Εμφανίστηκε στο ριάλιτι μοντέλων περίπου τον ίδιο καιρό που μάθαμε για την παρουσία της μετέπειτα Σταρ Ελλάς, Ιωάννας Μπέλα.

Απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες για τον ίδιο λόγο που απορρίφθηκε κι εκείνη. Λόγω δηλαδή των πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες είχε προχωρήσει.

Ο λόγος για την Ηρώ Δημητροπούλου, τη Θεσσαλονικιά που δεν ενθουσίασε τους κριτές επειδή είχε φουσκώσει παραπάνω από το κανονικό τα χείλη της και είχε κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο στήθος της.

Μάλιστα, εμφανίστηκε στο πλατό του ριάλιτι μαζί με τη μητέρα της, η οποία παλαιότερα ήταν μοντέλο, και είχε πει ότι την ενθαρρύνει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της.

Η Ηρώ μετά από το Next Top Model πήγε και στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς. Πέρασε από τα προκριματικά, αλλά δεν πέρασε στην τελική φάση.

Ωστόσο, το 18χρονο μοντέλο δεν πτοήθηκε από την απόρριψη, αφού το ίδιο διάστημα κέρδισε στην αγάπη.

Εδώ και μερικούς μήνες η Ηρώ είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη και όπως εξομολογήθηκε η ίδια, «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

«Είμαι δίπλα του και τον στηρίζω σε όλα, όπως κι αυτός με στηρίζει στις αποφάσεις μου και σε αυτά που θέλω να καταφέρω στη ζωή μου», λέει χαρακτηριστικά.

Μια από αυτές είναι η απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές. «Δεν θέλω να μείνω για πάντα μοντέλο, θέλω να μορφωθώ», αναφέρει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς