14.9 C
Athens

Παίκτης του μήνα ο Πασχαλάκης στον ΠΑΟΚ

Κορυφαίος παίκτης του μήνα Νοέμβρη για τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με αφορμή την εκπληκτική του απόκρουση απέναντι στη Τσέλσι

Τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη του ΠΑΟΚ για τον μήνα Νοέμβρη κατέκτησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Συγκεκριμένα ο διεθνής τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» του Δικεφάλου κατάφερε να αποκρούσει με εντυπωσιακό τρόπο τον… κεραυνό του Λόφτους – Τσικ στο παιχνίδι με την Τσέλσι, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πρώτος στο βραβείο nak Play Of the Month Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Άπαντες αναρωτιούνται αν θα βρεθεί κάποιος μέχρι το τέλος της σεζόν για να τον σταματήσει. Μέχρι τότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει το βραβείο μόνιμα στο σπίτι του ή δοθεί το όνομά του σε αυτό και να βγει εκτός συναγωνισμού. O Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο νικητής και του Play of the Month Νοεμβρίου.

Στο Λονδίνο τίποτα δεν πήγε καλά για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες και η σαφώς ανώτερη Τσέλσι υποχρέωσε την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία βαριά ήττα με 4-0. Κανείς δεν θέλει να θυμάται τίποτα από εκείνη την εμφάνιση της ομάδας, εκτός από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη , ο οποίος παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο 20ο λεπτό του αγώνα ο Λόφτους-Τσικ εξαπέλυσε έναν… κεραυνό αλλά ο The Goldkeeper ήταν εκεί, απογειώθηκε, έδιωξε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και κέρδισε έναν ακόμα ατομικό τίτλο, με ποσοστό 56,97%, στην ψηφοφορία για το nak Play Of the Month Νοεμβρίου.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς