23.3 C
Athens

3 στα 3 για τον Ολυμπιακό, νίκησε τον Άρη Αβάτου

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές, με πιτσιρικάδες και σε ένα αδιάφορο για τον ίδιο βαθμολογικά παιχνίδι, νίκησε με 2-1 τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο της Ξάνθης και έκανε το απόλυτο στον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές, με πιτσιρικάδες και σε ένα αδιάφορο για τον ίδιο βαθμολογικά παιχνίδι, νίκησε με 2-1 τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη και έκανε το απόλυτο στον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παιχνίδι με αρκετές φάσεις στα “Πηγάδια” με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στην αναμέτρηση, αλλά ο αξιόμαχος Άρης Αβάτου είχε τις δικές του στιγμές και πέτυχε και ένα ιστορικό για τον σύλλογο γκολ με τον Σαριγιαννίδη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 6ο λεπτό, με τον Μασούρα να κάνει τη σέντρα και τον Μάνο να πιάνει ένα σουτ στη κίνηση, όμως απομάκρυνε ο Αμουτζάκης. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 11′ με τον Βρουσάι να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη περιοχή των γηπεδούχων και να γράφει το 0-1.

Ακολούθησαν δύο σουτ του Μάνου και του Πάρντο, ενώ το 0-2 έγινε με τον Ανδρούτσο στο 39′, μετά από όμορφη αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Ο Άρης Αβάτου μείωσε στο 45′ με τον Σαριγιαννίδη να πιάνει τη κεφαλιά μπροστά στον Χουτετσιώτη, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να μη μπορεί να αντιδράσει και άπαντες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πιο ήρεμα, με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί κάποια σουτ έξω από τη περιοχή, ενώ ο Μάνος απείλησε με μια καλή κεφαλιά δίχως να αλλάξει κάτι στο σκορ. Πλέον, ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του, ενώ ο Άρης Αβάτου ολοκλήρωσε τη φετινή του πορεία στο Κύπελλο.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72′ Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (61′ Κρασώνης), Κοτόπουλος (60′ Ζωσιμίδης)

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (91′ Πέιο), Πάρντο (90′ Μαρίνος), Βρουσάι, Μάνος και Βοΐλης (84′ Νεοφυτίδης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς