16.2 C
Athens

Άρης: Χωρίς τρεις βασικούς ενόψει Εργοτέλη

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας και απ’ αυτή θα λείπουν οι Κουέστα, Διαμαντόπουλος και Σόουζα.

Συγκεκριμένα ο Κουέστα είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Από την άλλη πλευρά οι Διαμαντόπουλος και Σόουζα είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (4ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας (3η Αγωνιστική).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Φραν Βέλεθ, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραι, Μενέντεθ, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς