18.2 C
Athens

Θρίλερ στη Μάνδρα: To ποτάμι «ξέβρασε» σκελετό ένα χρόνο μετά τις φονικές πλημμύρες (video)

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχαν αγνοούμενοι στα αζήτητα • Ανάστατοι οι κάτοικοι

Μνήμες από την εθνική τραγωδία στη Μάνδρα, όπου στις 15 Νοεμβρίου 2017, οι φονικές πλημμύρες στοίχισαν τη ζωή σε 24 άτομα, ξαναζωντάνεψαν σήμερα μετά από μια μακάβρια ανακάλυψη.

Δύο κυνηγοί εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό που «ξεβράστηκε» από το ποτάμι και όλοι αναρωτιούνται αν πρόκειται για ένα ακόμα θύμα της φονικής πλημμύρας σ’ αυτή την πολύπαθη περιοχή της δυτικής Αττικής.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία, παρακολουθεί τις έρευνες των αρχών στην Μάνδρα και την επιχείρηση ανάσυρσης του σκελετού που ξέβρασε το ποτάμι στην περιοχή Σούρες.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η πιθανότητα να υπάρχουν αγνοούμενοι στα… αζήτητα, είναι μεγάλη.

Στην περιοχή εργάζονταν αρκετοί αλλοδαποί που μπορεί να μη τους αναζήτησε κανείς, ενώ έχασαν τη ζωή τους και περαστικοί οδηγοί οπότε κανείς δεν ξέρει όχι μόνο σε ποιον ανήκει ο συγκεκριμένος σκελετός, αλλά και αν μετά από λίγο καιρό το ποτάμι «ξεβράσει» κι άλλους.

Όπως λένε οι κάτοικοι, εξακολουθούν ένα χρόνο μετά να αισθάνονται ανοχύρωτοι καθώς η έλλειψη έργων που θα τους πρόσφερε ασφάλεια, δεν τους επιτρέπει να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά ούτε και να διώξουν το φόβο που έχει φωλιάσει στην ψυχή τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς