20 C
Athens

Ο Αντώνης Κανάκης στον ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Περίπου ενάμισι μήνα μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη

Μας προϊδέασε το βράδυ της Κυριακής με ένα τρέιλερ που έπαιξε στο διάλειμμα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το επιβεβαίωσε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος για τον ΣΚΑΪ και τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη. Ο γνωστός παραγωγός που έφυγε από τον ΑΝΤ1 πριν από λίγο καιρό επειδή αισθάνθηκε πως δεν προστατεύτηκε από τον σταθμό όταν του «χρέωσαν» ότι εξαιτίας του παραγκωνίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας και αφού συζήτησε με πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συμφώνησε τελικά με το κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα παίζει πλέον στον ΣΚΑΪ. Εκεί όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα μετακομίσει επίσης και η εκπομπή Βινύλιο, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για οτιδήποτε άλλο «επιφυλάσσει» για το μέλλον ο γνωστός μουσικός παραγωγός.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions.

Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το «Ράδιο Αρβύλα», το «Βινύλιο» και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς