18.1 C
Athens

Πανέτοιμες οι ερυθρόλευκες για ένα θετικό αποτέλεσμα

Έτοιμη η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη να διεκδικήσει τη νίκη, το απόγευμα της Τρίτης, με αντίπαλο την Αβενίδα

Με την πρωταθλήτρια Ισπανίας Perfumerias Αβενίδα κοντράρονται οι ερυθρόλευκες του Γιώργου Παντελάκη, στο ΣΕΦ, το απόγευμα της Τρίτης (18/12, 18:00).

Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Πειραιά να μην έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα την παρθενική της νίκη, κάτι που ευελπιστεί να πετύχει σήμερα. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι για το 2018, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να μετρά 3 νίκες και 3 ήττες στο θεσμό.

Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα, την Κροάτισσα σέντερ Ιβάνα Τίκβιτς, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας προπονήθηκε στο ΣΕΦ, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Εκτός αποστολής για το εν λόγω ματς τέθηκε η Μαρία Αυτζή, μαζί φυσικά και με τη μεγάλη άτυχη της χρονιάς, τη Ρίτα Ρασίντ, η οποία θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, λόγω σοβαρότατου τραυματισμού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του θεσμού, αποτελείται από τις:

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Χριστίνα Λίτση.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή, σύμφωνα με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την ανακοίνωση που εξέδωσε, θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι και το κόστος αυτών θα είναι 5 ευρώ. Ενώ όσοι κατέχουν κάρτα μέλους ή κάρτα Junior δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο παιχνίδι.

Τέλος, θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη στον αγώνα αυτό, αφού η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το ERTplay1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς