20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για τη Ζόλνοκ

Αναχωρεί για την Ουγγαρία ο Ολυμπιακού, για τις ανάγκες της αναμέτρησης επί της Ζόλνοκ για την 5η αγωνιστική του LEN Champions League

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αντιμετωπίζει τη Ζόλνοκ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του LEN Champions League και τη φάση των ομίλων.

Εδώ και μέρες, ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του το συγκεκριμένο ματς, με τους ίδιους τους παίκτες να δηλώνουν πως, ο αγώνας με το Περιστέρι ήταν μια καλή προπόνηση για εκείνους.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι μονάχα η νίκη, άλλωστε πρόκειται για μία ομάδα ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό και με νίκη οι ερυθρόλευκοι προσπερνούν στη βαθμολογία. Άλλωστε, εκείνοι έχουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στην Ευρώπη, με δύο ισάριθμες νίκες επί της Σπαντάου και της Μλάντοστ.

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του αναμένεται την Τρίτη να αναχωρήσουν μέσα στη μέρα, με προορισμό τη Βουδαπέστη, αεροπορικώς. Έπειτα, θα μεταφερθούν οδικώς στο Ζόλνοκ, εκεί όπου αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (19/12).

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει κάποιον «πονοκέφαλο», αφού οι αθλητές του δεν έχουν προβλήματα τραυματισμού. Άπαντες είναι διαθέσιμοι για την εν λόγω αυριανή αναμέτρηση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς