21.1 C
Athens

Οι παίκτες… τραβάνε το χαλάκι από τα πόδια του Ουζουνίδη!

Τι καταλογίζουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στον Ουζουνίδη που φαίνεται ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια • Τα λεφτά που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ το «σωσίβιο» του Εβρίτη προπονητή

Η εσωστρέφεια στην ΑΕΚ επανήλθε μετά τη νέα άσχημη εμφάνιση και την απώλεια βαθμών στη Λάρισα. Η γκρίνια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη καλά κρατεί, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα του δώσει ακόμα λίγο χρόνο. Ο «Τίγρης» δεν ξεχνάει ότι ο Ουζουνίδης οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια και χάρη σε αυτόν… γέμισαν τα ταμεία της ΠΑΕ με ζεστό χρήμα. Θα του δώσει λοιπόν ακόμα λίγο χρόνο. Πόσος θα είναι αυτός θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα.

Υπάρχει όμως κι ένας άλλος παράγοντας που «παίζει μπάλα» στο θέμα προπονητή και αυτός είναι ίσως πιο ισχυρός από τη θέληση του Μελισσανίδη, οι ποδοσφαιριστές!

Οι περισσότεροι από αυτούς «πνέουν μένεα» εναντίον του προπονητή τους! Τον κατηγορούν ότι δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη μετά από τα άσχημα αποτελέσματα και δεν τους καλύπτει. «Δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ να μας καλύψει όταν δεν αποδίδουμε καλά. Όλα τα βάρη τα ρίχνει πάνω μας» λένε σε κουβέντες που κάνουν.

Και κάπου εκεί αρχίζουν οι συγκρίσεις με τον Χιμένεθ! «Δεν θα ξεχάσουμε ότι παρά την απόφαση της διοίκησης να μη χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες, όπως ο Αραβίδης, ο Χιμένεθ τον έβαζε στην ενδεκάδα»!

Με τον τρόπο αυτό δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους και για τη στάση που κράτησε στο θέμα των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου που ουσιαστικά «ένιψε τας χείρας του» και υπάκουσε τυφλά στις προσταγές του «αφεντικού».

Ο Ουζουνίδης με λίγα λόγια έχει χάσει τα αποδυτήρια. Δεν μπορεί να εμπνεύσει, πλέον, σεβασμό στους παίκτες και είναι φυσικό επακόλουθο αυτό να φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει γενικά ένα αρρωστημένο κλίμα στην ομάδα.

Ο Μελισσανίδης πεισματάρης όπως είναι θέλει να επιβάλλει τον Ουζουνίδη, ίσως γιατί δεν είναι έτοιμος, δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Η λύση Χιμένεθ δεν του πολυαρέσει αφού τον θεωρεί «ξαναζεσταμένο φαγητό», ενώ ο Νταμίρ Κάναντι θα τον απασχολήσει το καλοκαίρι. Προς το παρόν λοιπόν Ουζουνίδης. Εκτός κι αν η ΑΕΚ δεν νικήσει τον Βόλο και τον Λεβαδειακό…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς