17.8 C
Athens

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Ρινάλντι, αναβολή για Ρέις

Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι, αναβολή πήρε η υπόθεση του Νούνο Ρέις

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να τα βρει με τον Ρινάλντι όλο το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τις οφειλές προς το πρόσωπο του και έτσι την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του και δεν υπήρξε νέα αναβολή.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 ο Αργεντινός προέβλεπε να πάρει από τον Παναθηναϊκό ένα ποσό που έφτανε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ και απ’ αυτά ο Ρινάλντι πήρε μόλις 270.000 ευρώ.

Όπως είναι λογικό έκανε προσφυγή σε βάρος του τριφυλλιού και ζητούσε 700.000 ευρώ ως αποζημίωση και 120.000 ευρώ. Συνολικά ο παίκτης ζητούσε 820.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

Από τα συγκεκριμένα χρήματα ο παίκτης έλαβε 200.000 ευρώ και πλέον μένει ένα ποσό της τάξεως των 620.000 συν τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν να εκδοθεί η συγκεκριμένη απόφαση όσο το δυνατόν γίνεται πιο σύντομα, καθώς δεν επιθυμούν να υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση εξαιτίας αυτής της υπόθεσης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η υπόθεση του Ρέις δεν εκδικάστηκε με τις δυο πλευρές να ζητούν αναβολή καθώς ο Πορτογάλος έχει υπογράψει τον συμβιβασμό με τον Παναθηναϊκό αλλά ακόμα δεν έχει αποσταλεί από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Βουλγαρία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς