17.7 C
Athens

Σύρραξη οπαδών στο Κίνγκς-Γουόριορς!

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών γίνονται και στον μαγικό κόσμο του NBA, μάλιστα με τραυματία και φυλακισμένο

Στο NBA σπάνια παρατηρούμε τέτοιου είδους φαινόμενα, αλλά η κατάσταση ξέφυγε αρκετά στον αγώνα των Σακραμέντο Κίνγκς, με αντίπαλο τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Μπορεί συνήθως να κλέβουν την παράσταση οι παίκτες των ομάδων του NBA και κάποιες φορές, αρκετά σπάνια να τσακώνονται ή να λογομαχούν στο παρκέ, αλλά αυτό είναι και μέρος του παιχνιδιού. Το λεγόμενο «trashtalking». Το να βλέπει κάποιος να τσακώνονται βάναυσα οπαδοί, στον μαγικό κόσμο του NBA, δε το βλέπει κάποιος καθημερινά. Κι όμως…

Δύο οπαδοί, ένας από κάθε ομάδα, πιάστηκαν στα χέρια, με τον έναν να σπρώχνει τον άλλον από ύψος σχεδόν 3 μέτρων, και τον άτυχο οπαδό να πέφτει με το κεφάλι. Φυσικά, ο δεύτερος βρίσκεται στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι αρκετά σταθερή. Τον οπαδό-δράστη τον συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, κι αφού τον κράτησαν στις φυλακές του Σακραμέντο, το Σάββατο αφέθηκε ελεύθερος. Το ονοματεπώνυμο του δράστη ήταν Ντάγκλας Ζίντμαν και ήταν 39 ετών.

Σύμφωνα με την «Sacramento Bee», ο καυγάς έγινε στην 4η περίοδο, στο πάνω διάζωμα του Golden One Center. Επιπλέον, σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, οι δύο άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς