25.9 C
Athens

Ο Τεννές έδωσε ζωή στον Απόλλωνα

Ο έμπειρος κόουτς στα τρία παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο πήρε 4 βαθμούς ενώ τις προηγούμενες 11 αγωνιστικές η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε συγκομιδή ενός βαθμού

Δικαίωμα στην ελπίδα απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης μετά τη χθεσινή νίκη, την πρώτη στο πρωτάθλημα, επί της Ξάνθης. Μια νίκη που αναπτερώνει το ηθικό όλων στην ομάδα της Ριζούπολης έστω κι αν ακόμα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Είμαστε με μηχανική υποστήριξη στην εντατική. Αυτοί οι τρεις βαθμοί απλά μας δίνουν ελπίδα ζωής και τίποτα περισσότερο. Χρειάζεται ένα θαύμα για να μείνουμε στην κατηγορία, όμως εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το παλέψουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Τεννές.

Με την έλευση του Τεννέ έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Απόλλωνα. Αυτό που φαίνεται στο γήπεδο είναι ότι οι παίκτες παλεύουν όλα τα παιχνίδια και δεν τα παρατάνε ακόμα κι όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ, όπως έγινε με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παραλίγο να γυρίσουν το ματς από το 2-0. Ο έμπειρος προπονητής στα τρία ματς που κάθεται στον πάγκο κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς όταν ο Απόλλων στα προηγούμενα 11 παιχνίδια είχε πάρει μόλις ένα βαθμό!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ομάδα απέκτησε ένα σταθερό σχήμα, ενώ παίκτες όπως οι Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο που ήταν «υπ’ ατμόν» αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας.
Όλοι υποστηρίζουν ότι ο Τεννές έδωσε πάλι ζωή στον Απόλλωνα. Ίσως αν είχε προσληφθεί νωρίτερα τα πράγματα να ήταν καλύτερα.

Η προσοχή τώρα στρέφεται στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ένας καθοριστικός αγώνας κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Αν ο Απόλλων αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, τότε και ο Μονεμβασιώτης θα κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς