18.7 C
Athens

Όταν ο αστυνομικός συνάντησε γνωστή του διαδηλώτρια – Το στιγμιότυπο στο Παρίσι που έγινε viral (video)

Τα κίτρινα γιλέκα βγήκαν ξανά στους δρόμους και οι αστυνομικοί πετούσαν εναντίον τους οβίδες κρότου-λάμψης, όταν ένας απ’ αυτούς είδε απέναντί του μια γνωστή του • Δείτε την αντίδρασή του

Ένα βίντεο από τις χθεσινές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και κίτρινων γιλέκων έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.

Χθες, Σάββατο τα κίτρινα γιλέκα βγήκαν και πάλι στους δρόμους, σε αυτό που ονόμασαν «Πράξη 5» (ΑcteV), χωρίς βέβαια τις ογκώδεις διαδηλώσεις των προηγούμενων εβδομάδων, καθώς αφενός οι εξαγγελίες μέτρων από τον Εμανουέλ Μακρόν, αφετέρου το τρομοκρατικό χτύπημα στο Στρασβούργο, κράτησε πολύ κόσμο στα σπίτια του.

Ετσι, οι συγκρούσεις ήταν μικρότερες σε ένταση και στο κέντρο του Παρισιού έκαναν κυρίως την εμφάνισή τους ειδικές ομάδες της αστυνομίας με πολιτικά ρούχα, χωρίς στολές, με τζιν παντελόνια και μπουφάν και μόνο διακριτικό τους τα κόκκινα περιβραχιόνια.

Μία από αυτές τις ομάδες πετούσε οβίδες κρότου-λάμψης προς τα κίτρινα γιλέκα. Αλλά ξαφνικά ένας από τους αστυνομικούς διέκρινε ανάμεσα στους διαδηλωτές μια γνωστή του.

Την σκηνή κατέγραψε ο φακός και το βίντεο έγινε viral.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς