23.2 C
Athens

Η Σεβίλλη νίκησε κι έπιασε στην κορυφή την Μπαρτσελόνα (vid)

Η Σεβίλλη νίκησε με 2-0 τη Χιρόνα και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Μπαρτσελόνα, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο

Η Σεβίλλη υποδέχθηκε τη Χιρόνα για την 16η αγωνιστική της La Liga σ’ ένα ματς που μόνος της στόχος ήταν η νίκη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο με γκολ των Μπανέγα (55′) και Σαράμπια (66′).

Το μεσημέρι της Κυριακής κύλησε ομαλά και χωρίς απρόοπτα για τους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα του Πάμπλο Μασίν νίκησε με 2-0 τη Χιρόνα και έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και αν κερδίσουν την Λεβάντε, τότε αυτόματα θα βρεθούν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Σεβίλλη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πίεσε την αντίπαλό της. Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, για να προηγηθούν στο σκορ.

Η κατάσταση άλλαξε στο δεύτερο, καθώς η Σεβίλλη έγινε πιο αποτελεσματική. Αρχικά ο Μπανέγα στο 55′ με πέναλτι, έκανε το 1-0, ενώ έπειτα ο Σαράμπια (66′), «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του. Έτσι, η Σεβίλλη πήρε μια σημαντική νίκη που την πηγαίνει στους 31 βαθμούς και πλέον περιμένει ένα… δώρο από την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αλλάξει η διαφορά βαθμών των δύο ομάδων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς