25.9 C
Athens

Ψάχνει σανίδα σωτηρίας ο Απόλλων

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League αναζητά ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στην Ξάνθη στη Ριζούπολη (16:00, LIVE FWS.GR, ΕΡΤ-1)

Ένα από τα πιο σημαντικά φετινά του παιχνίδια δίνει σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθιη (16:00, LIVE FWS.GR, ΕΡΤ-1).

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με απολογισμό δύο μόλις βαθμών σε αυτές τις 13 πρώτες αγωνιστικές αναζητά όσο τίποτε άλλο την παρθενική του νίκη, που θα του δώσει τη δυνατότητα να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή και να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο της παραμονής στα «σαλόνια» της  Super League.

Ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Τριάδη.

Ο 26χρονος εξτρέμ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε κι έτσι δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τη παλιά του ομάδα.  Εκτός αποστολής είναι όπως αναμενόταν και ο τραυματίας Γιάννης Στάθης.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Χουάντερσον, Βάσιτς, Οριουέλα, Λούκιτς, Κοντοές, Βάρκας, Βαφέας, Γκίνο, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Ναδάλες, Γκαρός, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χάλβε, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο,  Ντ’ Ούρσο, Πέδρο.

Από την πλευρά της η Ξάνθη που αγνοεί τη νίκη για τέσσερις αγωνιστικές και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό θα παλέψει για την επιστροφή της στα «τρίποντα»,.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και προβλέπεται αν παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα

Η αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Σιλλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς