14.8 C
Athens

Συνάντηση Ματιάσεβιτς – «Λύμπε» για τα μεταγραφικά…

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινωθεί απ’ την ΑΕΚ ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς και αμέσως έπιασε δουλειά, έχοντας συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς μετά και απ’ την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Ο Σέρβος αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την Ενωση, σήκωσε μανίκια και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά.
Συγκεκριμένα, είχε συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο συζητώντας όλα τα ανοιχτά
θέματα της Ενωσης και ιδιαιτέρως τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Ο Ματιάσεβιτς ούτε λίγο ούτε πολύ ήξερε τα τρέχοντα θέματα των Κιτρινόμαυρων, καθώς για να κερδίσουν χρόνο είχε ζητήσει να μάθει κάποια πράγματα όταν είχαν δώσει τα χέρια οι δυο πλευρές, πριν λίγες εβδομάδες.
Μετά όμως απ’ την οριστικοποίηση της συνεργασίας ήταν αναμενόμενο ότι θα υπήρχε
άμεση συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ώστε να βάλουν μπροστά και να τρέξουν όποιες εξελίξεις πρέπει να γίνουν στο μεταγραφικό κομμάτι της Ενωσης.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς θα είναι οι δυο άνθρωποι που μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, θα αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου την μεταγραφική ενίσχυση της Ενωσης και θα αποτελέσουν στην ουσία ένα τιμ που θα ασχολείται πλήρως για το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας, σε συνεργασία πάντα και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι ο Ματιάσεβιτς έχοντας χτίσει τα τελευταία χρόνια ένα καλό όνομα στη πιάτσα των ατζέντηδων, αλλά και με τις γνωριμίες που έχει αποκτήσει, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την Ενωση για την ενίσχυση της και έχοντας μια σωστή συνεργασία με το όλο το τμήμα σκάουτινγκ αλλά και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, να έχουν θετικά αποτελέσματα στο μεταγραφικό τους κομμάτι.
Απ’ την άλλη ο Ματιάσεβιτς πέραν απ’ την συνάντηση με τον «Λύμπε» θέλει να
επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ώστε να έχουν μια πρώτη επαφή. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει κάποια στιγμή το βράδυ, αφού πρώτα φτάσει η αποστολή της ΑΕΚ στο Κιέλτσε της Πολωνίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς