21.8 C
Athens

Αυξάνονται οι μνηστήρες για Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται στους παίκτες που έχουν παγώσει οι ανανεώσεις τους και το μέλλον του στην Τούμπα είναι αμφίβολο

Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται στη λίστα των παικτών που η διοίκηση έχει παγώσει τις ανανεώσεις τους. Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League και την ήττα από την Μπάτε Μπορίσοφ, όπως σας ενημερώσαμε, ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε την κατάσταση στα χέρια του και έχει παγώσει τις ανανεώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Ο Βαρέλα που βρίσκεται μέσα σ’ αυτούς είναι αρκετά πιθανό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να βρει άλλη ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του. Να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα για τον ΠΑΟΚ ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι απαραίτητη μονάδα για το «Δικέφαλο του Βορρά».

Παρ’ όλα αυτά η ανανέωση έχει παγώσει και οι μνηστήρες αυξάνονται συνεχώς. Συγκεκριμένα για τον Βαρέλα ενδιαφέρονται ομάδες της Τουρκίας, ενώ πλέον ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, τα οποία είναι πιο προηγμένα. Έτσι, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να χάσει τον Βαρέλα το καλοκαίρι, αν δε βρεθεί λύση στα τωρινά θέματα του συλλόγου.

Γενικότερα ο Βαρέλα δε δείχνει ούτε να βιάζεται αλλά ούτε και να αγχώνεται για το μέλλον του, καθώς πιστεύει ότι θα βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, είναι ανοικτός σε συζητήσεις με κάθε σύλλογο κι έπειτα θα αποφασίσει για το μέλλον του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς