19.6 C
Athens

Μεγάλη ανατροπή για τον Αστέρα, 2-1 τον ΟΦΗ

Με γκολ προς το φινάλε της αναμέτρησης, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε σπουδαία ανατροπή απέναντι στον ΟΦΗ και πανηγύρισε τη νίκη με 2-1

Φοβερό ματς διεξήχθη στη Τρίπολη με τους Αρκάδες να γυρίζουν το ματς τούμπα στο 87′ και να παίρνουν στο τέλος ένα μεγάλο τρίποντο για τη συνέχεια κόντρα στον ΟΦΗ που δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμά του.

Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να αναμετρηθεί με τον Αστέρα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να πιέζει και τον Αστέρα να μπαίνει πιο νωθρά στο γήπεδο. Στο 17′ ο Τόνσο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Στρέζος απομάκρυνε τελευταία στιγμή τον κίνδυνο με το πόδι. Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Δεληγιαννίδη, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ συρτά κάτω από το τείχος των παικτών του Αστέρα.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 48΄με τον Βουό να πιάνει τη κεφαλιά και τον Παπαδόπουλο να είναι σε καλή θέση. Όμως, στο 62΄ο Τόνσο ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αστέρα μετά από μια περίεργη φάση και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 87′ ξανά με σκόρερ τον Τόνσο, ο οποίος πήρε το “ριμπάουντ” από την απόκρουση του Στρέζου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2-1.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ (64′ Δουβίκας), Τόνσο, Καλτσάς (82′ Τσιλιανίδης), Μανιάς (90′ Βαλιέντε).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης,  Παπαστεριανός (72′ Ντίνας), Μεγιάδο, Κυριακίδης (90′ Κουτσιανικούλης), Σασί (63′ Nέιρα), Πλατέλλας, Βουό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς