18.4 C
Athens

O Γιούνκερ… ξεμαλλιάζει γυναίκα στη Σύνοδο Κορυφής και γίνεται viral! (video)

Ο πρόεδρος της Κομισιόν τράβηξε πάλι την προσοχή για λάθος λόγο

Πριν λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να παραπατάει και όλοι έλεγαν ότι είναι μεθυσμένος. Μόλις χθες ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να τα «ακούει» από την Τερέζα Μέι.

Σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τράβηξε πάλι πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και έγινε viral όταν ο φωτογραφικός φακός τον… συνέλαβε να ξεμαλλιάζει μια γυναίκα, στέλεχος της ΕΕ.

Η γυναίκα που… πήγε τζάμπα κομμωτήριο ήταν η Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, και το… ξεμάλλιασμά της από τον πρόεδρο της Κομισιόν, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Στην παράξενη πραγματικά σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίζεται να πλησιάζει χαμογελώντας την Σιόλιν, και να την χαιρετά με αρκετά εκκεντρικό τρόπο, βάζοντας τα χέρια του στα μαλλιά της και κουνώντας τα πέρα δώθε, προτού της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.

Ενώ η γυναίκα απομακρύνεται με εμφανή έκφραση απορίας (και προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της), ο Γιούνκερ συνεχίζει να χαιρετά και να ανταλλάσσει φιλιά με άλλες γοητευτικές κυρίες, κάνοντας γκριμάτσες και αστεία.

Ορισμένα διεθνή ΜΜΕ επισήμαναν ότι η παραπάνω ένδειξη τρυφερότητας δεν είναι κάτι πρωτοφανές για τον πρόεδρο της Κομισιόν, που τα τελευταία χρόνια έχει χαϊδέψει πολλά κεφάλια και έχει φιλήσει πολλές… φαλάκρες σε διεθνείς συνόδους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς