18.1 C
Athens

«Ο Καρεμπέ προσέγγισε τον Σινάνι»

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση σέντερ φορ, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο ενίσχυσης και στα πλάγια της επίθεσης

Είθισται μετά το τέλος των αγώνων στελέχη των συλλόγων να χαιρετιούνται και να έχουν συζητήσεις με μέλη της αντίπαλης ομάδας ή τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Τageblatt του Λουξεμβούργου, το τετ α τετ του Κριστιάν Καρεμπέ με τον Ντάνιελ Σινάντι της Ντουντελάνζ στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή συνομιλία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καρεμπέ «αναζήτησε τον Σινάνι, τον προσέγγισε και είχε συζήτηση με τον ταλαντούχο επιθετικό ο οποίος είχε πετύχει μόλις το πρώτο γκολ της Ντουντελάνζ στο Γιουρόπα Λιγκ». Μάλιστα, φιλοξενεί και δήλωση του προέδρου της ομάδας του Λουξεμβούργου, Ρομέν Σουμάχερ, που τόνισε: «Δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι ο Σινάνι μπορεί να φύγει τον χειμώνα. Όμως έχουμε μιλήσει ήδη με τον παίκτη και τον πατέρα του και ο Ντάνιελ θα ήθελε να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο».

Ο Σινάνι εμφανίζεται να απασχολεί την Σταντάρ Λιέγης, αλλά ομάδες από την Γερμανία και την Ολλανδία. Ο 21χρονος εξτρέμ είναι (γεννημένος στο Κόσοβο, αλλά) διεθνής με το Λουξεβούργο (8 συμμετοχές, 2 γκολ) και την τρέχουσα σεζόν έχει 9 γκολ και 4 ασίστ σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς