22.2 C
Athens

Η κοινωνική προσφορά και το «ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Νίκη του Ολυμπιακού στο παρκέ, νίκη της προσφοράς και της αγάπης, εκτός παρκέ

Οι ερυθρόλευκες του Γιώργου Παντελάκη αντιμετώπιζαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου τη Νίκη Λευκάδας, κερδίζοντάς τη με 79-69 στο κλειστό «Ν. Σαλπέας».

Μία κοινωνική προσφορά πραγματοποιήθηκε στην εν λόγω αναμέτρηση, αφού οι φίλαθλοι που παρευρέθησαν στο κλειστό του Πειραιά, έφεραν τρόφημα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδοθούν σε συλλόγους που τα χρειάζονται. Μια κίνηση «αγάπης», ειδικά εν μέσω γιορτινών ημερών.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για αυτή τους τη πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε και τη Σταυρούλα Αντωνάκου για την παραχώρηση του γηπέδου.

Παρόμοια πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού, επί του Πρωτέα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει τον δήμο Πειραιά και την προέδρό του ΟΠΑΝ Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, για την παραχώρηση του γηπέδου «Π.Σαλπέας» για το παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας, αλλά και τον κόσμο του που έφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», στον σύλλογο «Αγάπη για το παιδί» και στον σύλλογο “Μακρυγιάννης”».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς