27.8 C
Athens

Λουτσέσκου: «Κινούμαστε για μπακ και επιθετικό»

Στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Νόρτζελαντ, μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της φιλικής ήττας (2-1) από την Νόρτζελαντ.
Ο Ρουμάνος τεχνικός, εκτός από τα συμπεράσματα από το ματς μίλησε για τις επιστροφές των… μουντιαλικών παικτών που αναμένονται (Ουάρντα και Πρίγιοβιτς) και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η οποία δύσκολα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Εναλλάσσοντας τις καταστάσεις, είδαμε η ομάδα να έχει ποτέ καλά και πότε κακά πρόσωπα, κάτι που έχει εξήγηση λόγω και της κούρασης από τις επίπονες προπονήσεις. Το σημαντικότερο είναι πως είχαμε 11 μέρες καλής προετοιμασίας με καλές προπονήσεις χωρίς τραυματισμούς εκτός από κάτι μικροπροβλήματα με Χατσερίντι και Ελ Καντουρί. Μακάρι έτσι να ολοκληρώσουμε και το δεύτερο στάδιο τη προετοιμασίας μας».

Για το τι θα αλλάξει στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας:

«Η προτεραιότητα είναι να φρεσκάρουμε το μυαλό μας να ηρεμήσουμε και να έρθουμε να συνεχίσουμε την δουλειά. Θα εστιάσουμε στο να ανεβάσουμε αγωνιστικά λεπτά των παικτών ανά παιχνίδι, αλλά ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια με τη Βασιλεία. Τα φιλικά δεν μας ενδιαφέρουν τόσο πολύ, είναι κυρίως δυνατές προπονήσεις για να δούμε πως αντιδρά η ομάδα».

Για τον Ουάρντα και το πότε θα επιστρέψει:

«Η επιστροφή του Ουάρντα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή όπως και του Πρίγιοβιτς».

Για το αν γίνουν μεταγραφές και αν θα είναι έτοιμοι ενόψει Βασιλείας:

«Δεν μπορώ να πω θα είναι έτοιμες μέσα σε δύο εβδομάδες. Κοιτάμε δύο θέσεις αλλά δεν θα είναι έτοιμοι είναι σίγουρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ κινείται για αριστερό μπακ και επιθετικό:
«Ναι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς