15 C
Athens

Ενημερωτικό δελτίο της ΕΠΣ Πειραιά

Μέλη της ΕΠΣΠ στα γήπεδα

Τους παρακάτω αγώνες των Πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ( ο κ. Κ. Χολέβας)

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ( ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ( ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ( ο κ. Ι. Συνοδινός)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΣΠΙΘΑ( ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛ. ( ο κ. Ι. Σπάθας)

Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ( ο κ. Ι. Λ. Κανδύλης)

Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ( ο κ. Ι.Σταματάτος)

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ- ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ( ο κ. Ι. Ευδαίμων)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ( ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ( ο κ. Γ. Κωστάκος)

ΑΜΦΙΑΛΗ – ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ( ο κ. Γ. Κωστάκος)

Προσοχή!! Υπενθύμιση για την «Κάρτα Υγείας Αθλητή»

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει στα σωματεία , ότι ελαχιστοποιείται ο χρόνος για την υποχρεωτική προσκόμιση της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από την νέα χρονιά- αρχές Ιανουαρίου 2019- κανένας ποδοσφαιριστής, δεν θα μπορεί να αγωνισθεί σε κανένα επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου( Γ΄ Εθνικής, Α’,Β΄ Γ΄ Κατηγορίας, Πρωταθλήματα Υποδομών), χωρίς την Κάρτα Υγείας Αθλητή που πρέπει να συνοδεύει το δελτίο Αθλητικής ιδιότητας με το οποίο αγωνίζεται.

Υ.Γ. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή, θεωρείται προσωπική για κάθε αθλητή- ποδοσφαιριστή,

ως εκ τούτου, όταν μεταγράφεται ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής( π.χ. στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου) θα πρέπει να φροντίζει μαζί με το έντυπο της Αίτησης Μεταβολών να παραλαμβάνει και την Κάρτα Υγείας του.

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 02.12.2018 – ρίψη κροτίδων, αντικειμένου- αντιαθλητική συμπεριφορά.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1,2,3, & 15 παρ. 2, 3. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ χρηματική ποινή 80€ που διπλασιάζεται σε 160€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Αντικαταστάσεις βοηθού διαιτητή

Αντί της βοηθού διαιτητή Ρούσσου Αντ.(κώλυμα λόγω ασθένειας), η Ε/Δ προέβη στις εξής αντικαταστάσεις:

Στον κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας ΘΗΣΕΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ, αντί της β. διαιτητή Ρούσσου Αντ. ορίσθηκε ο β΄ διαιτητής Δ. Μπεσίρης.

Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ- ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, αντί της β. διαιτητή Ρούσσου Αντ. ορίσθηκε ο β. διαιτητής Μαυρομιχάλης Ν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς