22.5 C
Athens

Πελεγκρίνι: «Δεν είναι προτεραιότητά μας ο Τουρέ»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι που βρίσκεται στον πάγκο της Γουέστ Χαμ ανέφερε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν έχει ως πρώτο στόχο τον Γιάγια Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μέσα στις ομάδες που έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται για τον Ιβοριανό μέσο είναι και η Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» έχουν προπονητή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον οποίο ο Τουρέ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν συνυπήρξαν και οι δύο στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο ο Πελεγκρίνι διαψεύδει τις φήμες που ήθελαν τη Γουέστ Χαμ να ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικότερα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα ο Χιλιανός προπονητής, απάντησε πως ο Τουρέ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες του συλλόγου.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Ιβοριανός μέσος είχε ακουστεί και το καλοκαίρι για τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο η αγγλική ομάδα δεν έκανε ποτέ επίσημη κρούση στον παίκτη. Έτσι, κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πελεγκρίνι:

«Μίλησα με τον Γιάγια στην αρχή της σεζόν. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας κορυφαίος παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ρόλο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας. Δεν είναι προτεραιότητα, καθώς στη συγκεκριμένη θέση έχουμε ήδη παίκτες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς