20.4 C
Athens

Φαβορί η Nike για να ντύνει την Λίβερπουλ τη νέα σεζόν

Η Nike φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι της Λίβερπουλ από την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Η Λίβερπουλ την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν συνεργάζεται με τη New Balance. Η συγκεκριμένη μάρκα ντύνει τους κόκκινους τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το συμβόλαιό της με το σύλλογο τελειώνει φέτος το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους κι έτσι η Λίβερπουλ αναμένεται να αλλάξει μάρκα ένδυσης. Συγκεκριμένα οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια της είναι από δύο μάρκες, την Adidas και την Nike.

Αναλυτικότερα η Nike φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί για να συνεργαστεί με τους κόκκινους από την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, η πρόταση της Nike είναι 50 έως 60 εκατομμύρια λίρες. Πιο πάνω δηλαδή από την Adidas αλλά και τη New Balance που ντύνει τώρα την ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ από τη New Balance λαμβάνει 28 εκατομμύρια λίρες. Λεφτά που είναι τα λιγότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που ντύνονται από μάρκες όπως η Adidas (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αλλά και η Nike (Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Τσέλσι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς