21.2 C
Athens

Πρόγραμμα για… συνεννοήσεις

Απίστευτη η ΕΠΟ που υποβαθμίζει την αξιοπιστία του κυπέλλου, καθώς σε ομίλους που υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για πρόκριση, όρισε τα ματς διαφορετικές ημέρες!

Απίστευτη η ΕΠΟ. Ολοκληρώνεται η 4η φάση του κυπέλλου με την διεξαγωγή αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής, αλλά αντί τα παιχνίδια ν’ αρχίζουν ίδια μέρα και ώρα ώστε να είναι αξιόπιστη η διοργάνωση, η Ομοσπονδία ακολούθησε δικές της λογικές προς την αντίθεση κατεύθυνση.

Στον 1ο όμιλο για παράδειγμα θα παίξουν την Τρίτη Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυταντζόγλειο, αλλά την Τετάρτη Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος και μάλιστα όχι στη Σαντορίνη ή την Σύρο, αλλά στην… Ριζούπολη!! Αν για παράδειγμα στο ματς του Καυταντζογλείου κυριαρχήσει ο ΠΑΣ, τότε και ο Ατρόμητος μια μέρα μετά θα έχει το περιθώριο να μην χτυπήσει τον αγώνα με την Θύελλα, καθώς θα είναι αδιάφορος βαθμολογικά!!

Στον 3ο όμιλο την Τρίτη παίζουν Ιεράπετρα-Παναιτωλικός που έχουν από έναν βαθμό. Αν λήξει ισόπαλο το ματς αυτό και φθάσουν τελικά στους δύο, τότε την Τετάρτη στα Περιβόλια γίνεται αδιάφορο το ματς Κισσαμικού-Παναθηναϊκού, καθώς έχουν από τέσσερις πόντους και θα έχουν περάσει. Αν κερδίσει ο Παναιτωλικός την Ιεράπετρα και πάει στους τέσσερις βαθμούς, τότε Κισσαμικός-Παναθηναϊκός μπορεί να φέρουν μια ωραία ισοπαλία την επόμενη μέρα ώστε να προκριθούν και οι δύο.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στους περισσότερους ομίλους του κυπέλλου!!

Κλήρωση την Παρασκευή

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 θα διενεργηθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή.
Στην 5η φάση θα λάβουν μέρος οι 16 ομάδες που θα προκριθούν από τους ομίλους της 4ης φάσης. Οι 8 ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα συγκροτήσουν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και οι υπόλοιπες 8 ομάδες, που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, θα συγκροτήσουν το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Κάθε ομάδα από το πρώτο γκρουπ θα κληρωθεί με μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ, ωστόσο ομάδες που θα προκριθούν από τον ίδιο όμιλο, δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους.
Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς