20.9 C
Athens

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε το… κερασάκι σε μία τραγική εβδομάδα για τους Ιταλούς

Η Μίλαν υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού γνωρίζοντας πικρό αποκλεισμό μετά τις Νάπολι και Ίντερ

Θα τη … θυμούνται για πολλά χρόνια στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα που διανύουμε και οδεύει προς το τέλος της.
Ο Ολυμπιακός γκρέμισε έναν ολόκληρο μύθο και υποχρέωσε τη Μίλαν των επτά Cham;ions League σε οδυνηρό αποκλεισμό γράφοντας ιστορία!

Οι γείτονες βιώνουν ίσως την πιο δύσκολη ευρωπαϊκή εβδομάδα των τελευταίων ετών. Με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς να προσθέτει το … κερασάκι και να υποχρεώνει συλλόγους από τη γειτονική χώρα σε τρίτο αποκλεισμό στο… γκολ!

Η αρχή είχε γίνει την περασμένη Τρίτη (11/12) όταν η Νάπολι είδε τα όνειρά της για πρόκριση στους «16» του Champions League να γκρεμίζονται , λόγω της ήττας τους με 1-0 στον … τελικό του Άνφιλντ με το γκολ του Μοχάμεντ Χασάν στο 34’

Ακολούθησε την Τετάρτη (12/12) ο άδοξος αποκλεισμός της Ίντερ από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους νερατζούρι να μένουν στο 1-1 στο «Μεάτσα» απέναντι στην αδιάφορη Αϊντχόφεν, τη στιγμή όπου η Τότεναμ έπαιρνε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Στην … εξίσωση βέβαια μπορούν να μπουν φυσικά και οι ήττες των Γιουβέντους και Ρόμα με 2-1 από τις Γιουνγκ Μπόις και Βικτόρια Πλζεν αντίστοιχα, οι οποίες ωστόσο δεν είχαν κανένα απολύτως αντίκτυπο για τις δύο ιταλικές ομάδες, οι οποίες είχαν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» Champions League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς