21.9 C
Athens

Σιμόν στο FWS: Δεν ήταν αρκετό αυτό που κάναμε

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν με δηλώσεις του στο FWS παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Εφές με 88-81 για την 12η αγωνιστική της Euroleague, με τον Κρούνοσλαβ Σιμόν να μιλά στο FWS.gr για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το μέλλον της ομάδας του.

Ο Κροάτης γκαρντ της Εφές παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιμόν:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Δεν ήταν αρκετό αυτό που κάναμε, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα αρχικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και μετά στην τέταρτη περίοδο που είχαμε και 7 πόντους προβάδισμα. Με αυτή τη λογική ήταν δύσκολο να κερδίσουμε το παιχνίδι.”

Για τη συνέχεια στη Euroleague: “Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, αλλά η διοργάνωση είναι μεγάλη και απομένουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Φυσικά και ελπίζουμε ότι θα είμαστε στη τετράδα, υπάρχουν αρκετές ομάδες που διεκδικούν αυτή τη θέση. Μια από αυτές φυσικά είναι ο Ολυμπιακός. Αν είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο θα είμαστε στη πρώτη τετράδα, όμως είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι τέτοιο”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς