18 C
Athens

Τέλος από τους ΑΝ.ΕΛ. ο Τέρενς Κουίκ (video)

«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Eίναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος», είπε ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Θεόδωρος Τοσουνίδης

Εκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι πλέον ο Τέρενς Κουίκ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης μιλώντας, στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., ο Τέρενς Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του, εννοώντας τη στάση του με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Eίναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος. Ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος. Τέλος», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. που συμμετέχουν στην κυβέρνηση έχουν αποφασίσει ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Πρόκειται πάντως για μια κίνηση χωρίς κόστος από τους ΑΝ.ΕΛ., καθώς ο Τέρενς Κουίκ παρά την υπουργοποίησή του δεν είναι βουλευτής, δεδομένου ότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 είχε τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ., που όμως δεν είχαν καταφέρει να εκλέξουν βουλευτή Επικρατείας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς