20.1 C
Athens

Παρέλαση της ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα! (vids)

Οι Λευκορώσοι καθάρισαν μέσα σε ένα ημίχρονο τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα και την υπόθεση πρόκριση (1-3). Αποβλήθηκε ο Σίγκνεβιτς (62’)

Ο ΠΑΟΚ πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, δέχθηκε τρία γκολ από την ΜΠΑΤΕ στο πρώτο 45λεπτο και μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τους Λευκορώσους.

Λευκορώσικο «πάρτι» στο πρώτο μέρος

Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να πιέσουν ψηλά και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, έχοντας καλύτερη στιγμή μια κεφαλιά του Βαρέλα στο 9’ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σκερμπίτσκι.

Ο ΠΑΟΚ, παρά τις προσπάθειες που έκανε δε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που έκανε η ομάδα της Λευκορωσίας! Αρχικά, έγινε απειλητική για πρώτη φορά στο ματς στο 15’ με μακρινό δυνατό του Ίβανιτς που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σκάβις έκανε αυτό που δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του νωρίτερα, νίκησε τον Έλληνα τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους!

Μετά το γκολ οι Θεσσαλονικείς τα είχαν… χαμένα, η αριστερή πλευρά της άμυνας έμπαζε από παντού και η ΜΠΑΤΕ έβρισε εύκολα διαδρόμους για να απειλήσει την εστία του «Δικέφαλου». Στο 30’ ο Στάσεβιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 39’ δυνατό σουτ του Ντραγκούν από μακρινή απόσταση πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι Λευκορώσοι δε χαρίστηκαν! Στο 42’ ο Λέο Μάτος έριξε μέσα στην περιοχή τον Στάσεβιτς, ο Γερμανός ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σίγκνεβιτς ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Ο ίδιος παίκτης, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τριπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων!

«Ξύπνησε» στο Β’ αλλά ήταν αργά

Ο «Δικέφαλος» εμφανίστηκε με διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, αλλά πλέον ήταν αργά. Ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ουάρντα και Τόσκα στις θέσεις των Λημνιού και Βιεϊρίνια και οι ασπρόμαυροι πατούσαν συχνότερα στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 59′ ο Λέο Ζαμπά με εξαιρετική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά μπήκε μέσα στην περιοχή, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος επιθετικός έκανε το αυτονόητο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και μειώνοντας σε 3-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ πήρε ένα… έξτρα μπόνους μετά το γκολ που πέτυχε! Ο Σίγκνεβιτς που σκόραρε τα δυο εκ των τριών γκολ της ΜΠΑΤΕ, χτύπησε εκτός φάσης τον Μιγκέλ Ανχελ Κρέσπο και ο Τόμπιας Βελτς του έδειξε κόκκινη κάρτα!

Η ελληνική ομάδα μετά την αριθμητική υπεροχή συνέχισε να πιέζει ψηλά και να σφυροκοπεί την αντίπαλη άμυνα, δίχως όμως να καταφέρει να στείλει ξανά την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-1 και παράλληλα τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, έχοντας απολογισμό μόλις 3 βαθμούς.

Τα γκολ του αγώνα:

 

 

 

 

 

ΠΑΟΚ – Μπάτε Μπόρισοφ 1-3

Διαιτητής: Τόμπιας Βελτς (Γερμανία)

Σκόρερ: Πρίγιοβιτς 59’ – Σκάβις 18’, Σίγκνεβιτς 42’ (πεν.), 45+1’

Κόκκινη κάρτα: Σίγκνεβιτς 62’

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46′ Τόσκα), Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (55′ Ακπόμ), Ζαμπά, Λημνιός (46′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς

Μπάτε (Αλεξέι Μπάχα): Σκερμπίτσκι, Ρίος, Βόλκοφ, Πολιάκοφ, Φιλίποβιτς, Μπάγκα, Ντραγκούν (88′ Γιαμπλόνσκι), Ίβανιτς, Σκάβις (82′ Γκόρντετσουκ), Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς