22.8 C
Athens

Πιρές: «Ο Μέσι είναι απίστευτος»

Ο Ρόμπερτ Πίρες υποκλίθηκε σε δηλώσεις του για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός είναι απίστευτος

Ο Ρόμπερτ Πιρές, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου, υποκλίθηκε σε δηλώσεις του για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς τον θεωρεί έναν απίστευτο παίκτη. Από εκεί πέρα δε ξέρει αν είναι ο καλύτερος που πέρασε, καθώς έχουν παίξει κατά καιρούς κι άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να αγνοήσει την Μπαρτσελόνα, η οποία έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι. Ο συμπατριώτης του ανέφερε πως πρέπει να σεβαστούν άπαντες την επιλογή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν παίζει όπως έκανε κόντρα στην Εσπανιόλ, είναι αδύνατον να τον σταματήσεις. Ήταν απίστευτος. Έχω παίξει με Ζιντάν, Ανρί και κατά του Ροναλντίνιο και του Κριστιάνο, αλλά ο Μέσι έχει κάτι που δεν το έχει κανένας άλλος. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος της ιστορίας, αλλά λίγοι είναι εκεί που είναι αυτός».

Ενώ πρόσθεσε για την επιλογή του Γκριζμάν να μείνει στην Ατλέτικο: «Ήταν η απόφασή του και πρέπει να την σεβαστείτε. Θεώρησε ότι η Ατλέτικο είναι το καλύτερο μέρος για να παίζει επειδή η ερώτησή μου είναι: που θα έπαιζε αν πήγαινε στην Μπαρτσελόνα;».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς