17.3 C
Athens

Βραδιά Europa League

Eκτός από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μίλαν, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπάτε από τις συνολικά 14 της βραδιάς που θα μεταδώσουν τα κανάλια της Cosmote TV

Η 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League που θα αναδείξει τις ομάδες που θα καταλάβουν μία θέση στους 32 της διοργάνωσης διεξάγεται την Πέμπτη 13/12, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχουν μία τελευταία ευκαιρία για πρόκριση.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις κρίσιμες «μάχες» των δύο ελληνικών ομάδων, καθώς και όλη τη δράση της 6ης αγωνιστικής, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
 Πριν τη «σέντρα» της εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (19.55, COSMOTE SPORT 2HD), οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη μέσω της εκπομπής “UEFA Europa League Show” (18.00, COSMOTE SPORT 2HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Εκεί θα βρίσκονται οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV Μιχάλης Τσόχος, Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μέσω ζωντανής σύνδεσης τα τελευταία νέα για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά και τις τελικές επιλογές των δύο προπονητών. Για την πρόκριση του «Δικέφαλου του Βορρά» χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα, η επικράτηση της Τσέλσι απέναντι στη Βίντι στην Ουγγαρία (19.55, COSMOTE SPORT 4HD). Με τη λήξη της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει το “Postgame Show” με όλο το ρεπορτάζ και τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).
Με την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας, η εκπομπή “UEFA Europa League Show” θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 2HD για την παρουσίαση των στιγμιότυπων και των 24 αγώνων, τις αναλύσεις και τις συνεντεύξεις παικτών και προπονητών. Επίσης, την Πέμπτη 13/12, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με όλα τα γήπεδα όπου υπάρχει δράση, καθώς και αναλύσεις των αγώνων της ημέρας.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 13/12:
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου
19.55 ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου
19.55 Βίντι – Τσέλσι, Cosmote Sport 4 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου
19.55 Βιγιαρεάλ – Σπαρτάκ Μόσχας, Cosmote Sport 5 σε περιγραφή Αποστόλη Πάνου
19.55 Ραπίντ Βιέννης – Ρέιντζερς, Cosmote Sport 6 σε περιγραφή Γιώργου Μπιτσικώκου
19.55 Λάτσιο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Cosmote Sport 7 σε περιγραφή Άλκη Τσαβδαρά
19.55 Mπεσίκτας – Μάλμε, Cosmote Sport 8 σε περιγραφή Κώστα Γιαλιτάκη
19.55 Σεβίλλη – Κράσνονταρ, Cosmote Sport 9 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή
22.00 Ολυμπιακός – Μίλαν, Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη
22.00 Ντούντελανζ – Μπέτις, Cosmote Sport 4 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή
22.00 Σέλτικ – Σάλτσμπουργκ, Cosmote Sport 5 σε περιγραφή Γιώργου Μπιτσικώκου
22.00 Λειψία – Ρόζενμποργκ, Cosmote Sport 6 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά
22.00 Άρσεναλ – Καραμπάγκ, Cosmote Sport 7 σε περιγραφή Κώστα Γιαλιτάκη
22.00 ΑΕΚ Λάρνακας – Λεβερκούζεν, Cosmote Sport 8 σε περιγραφή Αποστόλη Πάνου
22.00 Σλάβια Πράγας – Ζενίτ, Cosmote Sport 9 σε περιγραφή Βασίλη Παπαδόπουλου
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς