23.5 C
Athens

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τον Πέτερσον

Η ΑΕΚ προσπαθεί με σύμμαχο τον Κρίστοφερ Πέτερσον να τον κλείσει και έχει μπει σε σκληρό πόκερ με την Χέρουκλες

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον ανήκει στην Χέρακλες και αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αρχικά να αναφέρουμε ότι η περίπτωση του ποδοσφαιριστή είναι ακόμα ανοικτή, καθώς ουδέποτε η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Χέρακλες, η οποία απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Sportday», η υπόθεση εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά. Συγκεκριμένα ο παίκτης επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να μετακομίσει στον ελληνικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει μπει αυτή τη στιγμή σ’ ένα δυνατό πόκερ με τη Χέρακλες, προκειμένου να έρθει ο παίκτης με μια προσιτή τιμή.

Είναι δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος αφήνει τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να φύγουν για κάτι καλύτερο. Μάλιστα οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν είναι υπερβολικές και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Πέτερσον κοστίζει κοντά στο εκατομμύριο κι όχι παραπάνω όπως είχε ακουστεί.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση είναι δύσκολη για την ΑΕΚ αλλά όχι και ανέφικτη. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι ο σύλλογος προσπαθεί να φέρει εις πέρας την αποστολή και να ενισχυθεί στη θέση των εξτρέμ, καθώς εκεί πονάει πολύ από το καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς