17.1 C
Athens

Deal: Είπε όχι στα 25.000 ευρώ και πήρε 60.000 ευρώ! (video)

Πατρινός ταξιτζής έκανε τον τραπεζίτη να τα «ακουμπήσει» γερά • Ρίσκαρε να πάρει 100 ευρώ και έφυγε με τα 60 χιλιάρικα

Το Deal της… ζωής του έκανε νεαρός ταξιτζής από την Πάτρα που αγνόησε τις προσφορές του τραπεζίτη και τελικά δικαιώθηκε φεύγοντας με τα 60.000 ευρώ που βρίσκονταν μέσα στο κουτί του.

Μάλιστα, θα μπορούσε και να τα διπλασιάσει αν δεν αποφάσιζε ότι το… παράκανε με το ρίσκο και έλεγε «ναι» και στο 23ο κουτί, το οποίο με βάση την εκ των υστέρων επιλογή του περιείχε το 2Χ.

Ο Αργύρης Βασιλαρόπουλος δεν τίναξε απλά την μπάνκα στο αέρα, αλλά το κατάφερε και με θεαματικό τρόπο.

Ο νεαρός ξεκίνησε έχοντας τις 60.000 ευρώ στο κουτί του. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έβγαλε όλα τα ποσά και στο τέλος ενώ ο τραπεζίτης του προσέφερε 25.000 ευρώ, ο Αργύρης το απέρριψε. Ετσι είχε να επιλέξει ανάμεσα στα 100 ευρώ και τα 60.000 ευρώ.

Όταν άνοιξε και το τελευταίο κουτί των συμπαικτών του, είδε πως τα 60 χιλιάρικα βρίσκονταν στο δικό του κουτί. Ακολούθησε χαμός! Αγκαλιές και φιλιά με τους συμπαίκτες του, με τον Χρήστο Φερεντίνο να λέει πως είναι μόλις ο 2ος παίκτης στο παιχνίδι που κερδίζει το ανώτερο ποσό.

Μάλιστα, εφόσον συνέχιζε στο 23ο κουτί θα διπλασίαζε το ποσό του και θα γινόταν ο πρώτος παίκτης που θα κέρδιζε 120.000 ευρώ, μιας και όταν ο Χρήστος Φερεντίνος τον ρώτησε ποιον αριθμό θα επέλεγε αν συνέχιζε, εκείνος του είπε τον αριθμό που είχε μέσα το 2Χ!

Δείτε το επικό deal παρακάτω:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς