17.6 C
Athens

Αυτοί σφυρίζουν το Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές

Οι Ιερεθουέλο, Πατέρνικο και Χορντόφ θα είναι οι τρεις διαιτητές στο Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές, αύριο απόγευμα στο ΣΕΦ

Η Ευρωλίγκα επέλεξε τους διαιτητές που θα βρίσκονται στο ΣΕΦ, στην αυριανή αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική μεταξύ Ολυμπιακού και Αναντολού Εφές.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Κροάτης Τόμισλαβ Χορντόφ ορίστηκαν από τη διοργανώτρια αρχή να διευθύνουν το ματς της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, ο Καρμέλο Πατέρνικο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» με 93-80, με τα όσα ακολούθησαν από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις αναφορές στο φύλλο αγώνος περί λεκτικής επίθεσης σε βάρος του Κροάτη διαιτητή και τον Ζαμοΐσκι για στοιχηματισμό στον αγώνα.

Ο Ντάνιελ Ιερεθουέλο βρέθηκε σε δύο ελληνικές επισκέψεις από πλευράς Πειραιωτών στη Ρωσία, αυτή με αντίπαλο τη Χίμκι (66-87) και εκείνη με αντίπαλο τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (69-65).

Τέλος, ο Τόμισλαβ Χορντόφ δεν έχει σφυρίξει κάποιο ερυθρόλευκο ματς, όμως έχει διευθύνει αγώνα του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στο 78-62 με αντίπαλο την Αναντολού Εφές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς