19.7 C
Athens

Αν ο Ιβάν ήξερε για τις μάσκες…

Ο Ιβάν αν ήξερε ότι οι Kορασίδες του ΠΑΟΚ θα φορούσαν τις μάσκες θα το απέτρεπε, ενώ ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έκανε μια αστεία δήλωση

Εγώ η Polly Shelby, η «θεία» πρέπει ν’ ασχοληθώ και μ έναν προπονητή που ονομάζεται Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και τον Ιβάν που δεν ήξερε για τις μάσκες που θα φορούσαν οι Kορασίδες του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Όχι γι’ αυτό που είναι ο Παπαδόπουλος, αλλά γι’ αυτά που λέει. Μπορεί σαν προσωπικότητα να είναι σούπερ. Δεν το ξέρω το παλικάρι. Μπορεί ως προπονητής να είναι genius. Για να έχει σε τέτοιο επίπεδο τις Kορασίδες του ΠΑΟΚ, πάει να πει ότι είναι καλός προπονητής.

Μ’ αυτό που είπε θα πρέπει ν’ ασχοληθώ. Ο Παπαδόπουλος είναι προπονητής. Είναι παιδαγωγός. Θα έπρεπε να είναι και παιδοψυχολόγος, γιατί έχει να κάνει με Kορασίδες. Τι έγινε, λοιπόν, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κοζάνη; Οι Kορασίδες του ΠΑΟΚ κατέκτησαν την δεύτερη θέση και φόρεσαν τις μάσκες του Σαββίδη!

Το FWS.GR ήταν το μοναδικό – σχεδόν – Μέσο που καυτηρίασε την ενέργεια των κορασίδων. Και δεν κατηγόρησε τα κοριτσάκια, φυσικά, αλλά αυτόν που είχε την ιδέα να προτρέψει ή να τα αποτρέψει από μια τέτοια ενέργεια που δηλητηριάζει τις ψυχούλες τους πάνω απ’ όλα.

Και βγήκε, λοιπόν, ο Παπαδόπουλος και τι δήλωσε; Ότι μόνα τους τα κορίτσια το είχαν αποφασίσει να το κάνουν, αν έπαιρναν το πρωτάθλημα. Μόνα τους. Κι εσύ, ρε φίλε, δάσκαλε γιατί συναίνεσες; Εσύ παιδαγωγέ Παπαδόπουλε, γιατί δεν είπες στα κοριτσάκια, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι πλάκα;

Αλίμονο αν ο κάθε προπονητής, ειδικά όταν έχει να κάνει με κοριτσάκια, λέει πάντα «ναι». Τότε δεν θα χρειάζονταν ούτε γονείς, ούτε δάσκαλοι. Εσύ, Νίκο Παπαδόπουλε, όφειλες να απαγορεύσεις στα κοριτσάκια να τις φορέσουν. Διότι, τι ακριβώς, υποκρύπτει η μάσκα του Σαββίδη; Τι παράγει; Μίσος, παράγει.

Και το είπε με περηφάνια αυτό ο Παπαδόπουλος, ότι δηλαδή, το αποφάσισαν μόνα τους τα κορίτσια. Σε τέτοιες ηλικίες τα παιδιά μπορούν ν’ αποφασίσουν μόνα τους για τέτοια σοβαρά θέματα; Δεν μπορούν. Γι αυτό υπάρχουν οι οικογένειες και τα δημοτικά, τα σχολεία και τα λύκεια. Κι οι προπονητές.

Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ’ αυτό Νίκο Παπαδόπουλε; Αυτό που έγινε στα social media και ειδικά στη σελίδα μας του facebook. Μπαίνουν από κάτω και βρίζουν οι ΠΑΟΚτζήδες. Η αναπαραγωγή, Νίκο Παπαδόπουλε. Βέβαια, δεκάρα δεν δίνουμε αν μας βρίζουν. Ότι μας πονάει ο Σαββίδης και άλλα τέτοια χουλιγκάνικα.

Αν ήταν να τα χώσουμε στο Σαββίδη, έχουμε άλλα πράγματα να το κάνουμε. Και πιο πιασάρικα. Αν και αυτοί που βρίζουν, ξέρουν αν ο Σαββίδης ήταν γνώστης της πρόθεσης των κοριτσιών; Αποκλείεται να ήταν. Ο Σαββίδης δεν είναι κανένας απολίτιστος. Αν το ήξερε, δεν θα το επέτρεπε, να ρίχνουν δηλητήριο στη φλέβα νεαρών παιδιών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς