19.7 C
Athens

Κρατούμενος φυλακών για ξυλοδαρμό 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε (video)

«Θα έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα», λέει • Σοκάρει η περιγραφή της επίθεσης • Υποστηρίζει ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή γιατί ήταν ώρα φαγητού

Τις λεπτομέρειες της επίθεσης στον 19χρονο Αλβανό που ξυλοκοπήθηκε σήμερα στις φυλακές του Αυλώνα, περιέγραψε ένας κρατούμενος των φυλακών που υποστηρίζει ότι ήταν μεταξύ αυτών που του επιτέθηκαν.

Είπε μάλιστα πως ο 19χρονος πήρε το ελάχιστο από αυτό που τού αξίζει και πως ο ίδιος θα χαρεί που θα περάσει από πειθαρχικό για την πράξη του γιατί αυτό που έκανε αυτός και οι υπόλοιποι έπρεπε να γίνει.

Υποστηρίζει επίσης πως δεν παραβιάστηκε η πόρτα του κελιού, αφού ήταν ώρα φαγητού και οι πόρτες ήταν ανοιχτές, ισχυρισμός που έρχεται σε αντίθεση με αυτόν του σωφρονιστικού υπαλλήλου που ισχυρίζεται πως έγινε παραβίαση.

Ο κρατούμενος των φυλακών μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως στην επίθεση πήραν μέρος επτά άτομα.

«Κρατούσαμε μαχαίρια»

Σοκάρει το γεγονός ότι ο κρατούμενος ανέφερε πως και οι επτά που πήραν μέρος στην επίθεση κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε απέναντι σε επτά μαχαίρια. «Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτός θα έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα»

Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο είπε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως «αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα», εννοώντας όπως εξήγησε ότι αυτός θα ήταν ο ελάχιστος εξευτελισμός που μπορούσε να υποστεί συγκριτικά με την αποτρόπαιη πράξη του.

Δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποια παράβαση, ακόμα και έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν ο 19χρονος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς